fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Наші закупівлі

Громадська організація «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання», Організатор Тендеру, впроваджує в Україні проект UKR/PCA2023187/SPD2023287  «Зміцнення спроможності молодих людей стати агентами змін через розвиток життєвих навичок підлітків та підтримку молодіжного активізму у 7-ми західних областях» за кошти ЮНІСЕФ (далі - проект).

1. В рамках Проекту передбачається закупівля будівельних матеріалів для поточного ремонту комунального закладу Молодіжного центру "Воля" в с.Теребля Буштинської ТГ Тячівського району, Закарпатської області.

2. Громадська організація «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» оголошує закупівлю за процедурою - відкриті торги на відбір підрядника або підрядників на закупівлю будівельних матеріалів для поточного ремонту комунального закладу Молодіжного центру "Воля" в с.Теребля Буштинської ТГ Тячівського району, Закарпатської області та доставку у Закарпатську область, Тячівський район, с. Теребля, вул. Шкільна, 7. Інформація про необхідні технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, кількість лотів, місце та строки поставки матеріалів для молодіжних центрів надається в Додатку 1.

3. Тендерна документація  включає наступні документи:

●      Технічне завдання (Додаток 1).

●      Документи що підтверджують кваліфікацію учасника (Додаток 2)

●      Критерії оцінки тендерних пропозицій (Додаток 3)

●      Загальна інформація про компанію (Додаток 4)

●      Проект договору (Додаток 5)

Завантажити додатки

4. За результатами тендеру буде відібрано компанію, яка отримає право на укладення договору на закупівлю та доставку будівельних матеріалів для поточного ремонту комунального закладу Молодіжного центру "Воля" в с.Теребля Буштинської ТГ Тячівського району, Закарпатської області.

5. До розгляду будуть прийматися лише ті пропозиції, які відповідатимуть усім вимогам, вказаним в тендерній документації.

6. Ціни мають бути зазначені у гривнях, загальна вартість враховується без ПДВ.

7. Всі документи повинні бути складені українською мовою

8. Пропозиція, документи що підтверджують кваліфікацію учасника (згідно додатку 2), а також інша додаткова інформація мають надсилатися на електронну адресу tender@ednannia.ua. Всі документи надсилаються в форматі PDF (кожен документ окремим файлом) одним листом (у темі листа просимо зазначити: на відбір підрядника на закупівлю будівельних матеріалів).

9. Кінцевим терміном для отримання пропозицій встановлюється 04 квітня 2024 року 15:00 за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються. 

10. Недискримінація учасників: Учасники (резиденти та нерезиденти) всіх форм власності та організаційно-правових форм беруть участь у процедурах закупівель на рівних умовах.

11.Додаткові правила і умови:

●      ГО «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» залишає за собою право приймати або відхиляти будь-яку цінову пропозицію відповідно до Закупівельної політики та процедури, затвердженої 01 серпня 2022 року (Протокол №110) ГО «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання»і право припинити процедуру тендеру та відмовитися від усіх цінових пропозицій у будь-який час до укладання договору без будь-якої відповідальності перед учасниками тендеру.

●      ГО «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» залишає за собою право змінювати кількість одиниць товару або обсягів робіт до закупівлі після отримання пропозицій і обрання переможця.

●      Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації.

●      Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу електронного поштового сервісу, за будь-які помилки, внаслідок яких заявка  учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням

●      Прийняття пропозиції не означає прийняття правил і умов цієї пропозиції. ГО «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» залишає за собою можливість домовлятися про остаточні правила і умови шляхом переговорів. Крім того, ми залишаємо за собою право вести переговори щодо суті пропозицій фіналістів, а також щодо можливості прийняття частини складових пропозиції, якщо це необхідно.

●      Надіслані у відповідності до цього оголошення пропозиції повинні бути дійсними протягом 30 днів з дати, встановленої для надання пропозиції. Термін дійсності пропозиції повинен бути вказаний у самій пропозиції, що надіслана ГО «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання»

Підставою для відхилення Замовником пропозиції є:

●      учасник пропонує, дає або погоджується дати будь-якому співробітнику Замовника винагороду в будь-якій формі з метою впливу на прийняття рішення в процесі процедури закупівлі;

●      учасника визнано в установленому порядку банкрутом чи стосовно нього порушено провадження у справі про банкрутство;

●      учасник подав недостовірну інформацію;

●      учасник не відповідає установленим вимогам.