fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Наші закупівлі

Громадська організація «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання», Організатор Тендеру, впроваджує в Україні проект UKR/PCA2023187/SPD2023287  «Зміцнення спроможності молодих людей стати агентами змін через розвиток життєвих навичок підлітків та підтримку молодіжного активізму у 7-ми західних областях» за кошти ЮНІСЕФ (далі - проект).

1. В рамках Проекту передбачається закупівля будівельних матеріалів для поточного ремонту комунального закладу Молодіжного центру "Воля" в с.Теребля Буштинської ТГ Тячівського району, Закарпатської області. 

2. Громадська організація «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» оголошує закупівлю за процедурою - відкриті торги на відбір підрядника або підрядників на закупівлю будівельних матеріалів для поточного ремонту комунального закладу Молодіжного центру "Воля" в с.Теребля Буштинської ТГ Тячівського району, Закарпатської області та доставку у Закарпатську область, Тячівський район, с. Теребля, вул. Шкільна, 7. Інформація про необхідні технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, кількість лотів, місце та строки поставки матеріалів для молодіжних центрів надається в Додатку 1.

3. Тендерна документація  включає наступні документи:

·       Технічне завдання (Додаток 1).

·       Документи що підтверджують кваліфікацію учасника (Додаток 2)

·       Критерії оцінки тендерних пропозицій (Додаток 3)

·       Загальна інформація про компанію (Додаток 4)

·       Проект договору (Додаток 5)

Завантажити Додаток 1

Завантажити Додаток 2-4

Завантажити Додаток 5

4. За результатами тендеру буде відібрано компанію, яка отримає право на укладення договору на закупівлю та доставку будівельних матеріалів для поточного ремонту комунального закладу Молодіжного центру "Воля" в с.Теребля Буштинської ТГ Тячівського району, Закарпатської області. 

5. До розгляду будуть прийматися лише ті пропозиції, які відповідатимуть усім вимогам, вказаним в тендерній документації. 

6. Ціни мають бути зазначені у гривнях, загальна вартість враховується без ПДВ.

7. Всі документи повинні бути складені українською мовою 

8. Пропозиція, документи що підтверджують кваліфікацію учасника (згідно додатку 2), а також інша додаткова інформація мають надсилатися на електронну адресу tender@ednannia.ua. Всі документи надсилаються в форматі PDF (кожен документ окремим файлом) одним листом (у темі листа просимо зазначити: на відбір підрядника на закупівлю будівельних матеріалів). 

9. Кінцевим терміном для отримання пропозицій встановлюється 9 лютого 2024 року 18:00 за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.  

10. Недискримінація учасників : Учасники (резиденти та нерезиденти) всіх форм власності та організаційно-правових форм беруть участь у процедурах закупівель на рівних умовах.

11. Додаткові правила і умови:

  • ГО «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» залишає за собою право приймати або відхиляти будь-яку цінову пропозицію відповідно до Закупівельної політики та процедури, затвердженої 01 серпня 2022 року (Протокол №110) ГО «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання»і право припинити процедуру тендеру та відмовитися від усіх цінових пропозицій у будь-який час до укладання договору без будь-якої відповідальності перед учасниками тендеру.
  • ГО «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» залишає за собою право змінювати кількість одиниць товару або обсягів робіт до закупівлі після отримання пропозицій і обрання переможця.
  • Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації.
  • Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу електронного поштового сервісу, за будь-які помилки, внаслідок яких заявка  учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням 
  • Прийняття пропозиції не означає прийняття правил і умов цієї пропозиції. ГО «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» залишає за собою можливість домовлятися про остаточні правила і умови шляхом переговорів. Крім того, ми залишаємо за собою право вести переговори щодо суті пропозицій фіналістів, а також щодо можливості прийняття частини складових пропозиції, якщо це необхідно.
  • Надіслані у відповідності до цього оголошення пропозиції повинні бути дійсними протягом 30 днів з дати, встановленої для надання пропозиції. Термін дійсності пропозиції повинен бути вказаний у самій пропозиції, що надіслана ГО «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання»

Підставою для відхилення Замовником пропозиції є: 

  • учасник пропонує, дає або погоджується дати будь-якому співробітнику Замовника винагороду в будь-якій формі з метою впливу на прийняття рішення в процесі процедури закупівлі;
  • учасника визнано в установленому порядку банкрутом чи стосовно нього порушено провадження у справі про банкрутство;
  • учасник подав недостовірну інформацію;
  • учасник не відповідає установленим вимогам.