fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Наші закупівлі

Ініціативний центр сприяння та розвитку громадського почину «Єднання» оголошує тендер на надання послуг  проведення Дослідження руху з мобілізації ресурсів під час війни в Україні.

Постачальники послуг, які мають бажання взяти участь у тендері, повинні надати свої комерційні пропозиції з 02.06.2023 р.  до, 15.06.2023 р. включно (дати закриття тендеру) на електронну адресу office@ednannia.ua (з поміткою у темі листа «тендер_ дослідження руху з мобілізації »).

Довідки за тел. (044) 2010160

Відповідальна особа  за проведення закупівлі: Софія Голота

Строк надання послуг: червень-жовтень 2023 року

Гранична сума закупівлі:  650 000,00 грн

Технічні характеристики та обсяг:

Повне найменування послуги Проведення дослідження руху з мобілізації ресурсів під час війни в Україні, з метою покращенння розуміння сили горизонтального мережування громадянського

суспільства в Україні під час війни шляхом вивчення технологій мобілізації ресурсів на

основі кейсів як ОГС, так ініціативних груп та публічних осіб

Мета: Покращити розуміння сили горизонтального мережування громадянського суспільства в Україні під час війни шляхом вивчення технологій мобілізації ресурсів на основі кейсів як ОГС, так ініціативних груп та публічних осіб.

Завдання:

●      Дослідити та висвітлити широкому загалу кейси мережевої мобілізації ресурсів ГС України

●      Вивчити технології успішної мобілізації ресурсів, які були використані під час війни.

Результати:

●      Збірка кейсів мобілізації ресурсів – позиціювання українського громадянського суспільства як активного учасника спротиву, та надихаючий матеріал для ОГС та ініціативних груп.  Кейси як приклад для впровадження, мультиплікації, креативності, інноваційності для подальшого розвитку організацій.

●      Звіт про дослідження – докази активності громадянського суспільства в мобілізації ресурсів як вирішальної сили перемоги.  Визначення методів, обсягів, інструментів фандрайзингу, їх аналіз та порівняння з світовими практиками

Специфікації комерційних пропозицій учасників повинні бути еквівалентними вищенаведеним специфікаціям. Комерційні пропозиції можуть включати повний пакет послуг чи частини.

Вартість послуг в комерційних пропозиціях вказується в гривнях.

Разом із комерційною пропозицією необхідно подати:

• резюме експерта чи експертів;

Ключовими критеріями відбору постачальника послуг є:

  • Вартість надання послуг;
  • Досвід проведення досліджень
  • Досвід роботи у громадському секторі.