fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Компанія Qela надасть обраним українським НГО безкоштовний доступ на півроку до своєї гейміфікованої платформи створення спільнот, залучення прихильників та управління волонтерами.

6c3f1893 a6a0 4052 b35f 1eefc830d495

Про це CEO компанії Тамара Тачинська повідомила на презентації Qela, що відбулася в Києві 29 лютого 2024 року у партнерстві з ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства» USAID Ukraine.

Qela —  це новий продукт, створений українцями, для залучення тисяч прихильників у спільноту організації. Основна мета продукту — перетворити пасивного фоловера на постійного активіста, який приводить до організації нових прихильників. Всередині: конструктор кампаній, шаблони та перевірка завдань для волонтерів, гейміфікація, розвиток навичок учасників, електронні голосування на блокчейні – і, звичайно, безпека даних і надійність роботи. 

Qela надає безкоштовний доступ до своєї платформи на півроку десятьом обраним організаціям для того, щоб підсилити громадський сектор в Україні в час повномасштабної війни. Для отримання доступу необхідно заповнити форму за посиланням. При цьому безоплатне та безстрокове користування платформою доступне всім ініціативам, які мають не більше 100 зареєстрованих прихильників. 

Для ОГС, громадських ініціатив та спільнот Qela пропонує:

  • Зручну платформу для планування і управління життям спільноти та мобільний додаток для прихильників, волонтерів та донорів
  • 18 шаблонів квестів-задач, які зацікавлять навіть найбільш пасивних прихильників
  • Простий спосіб відзвітувати за будь-яке виконане волонтерами завдання – просто зі смартфону.
  • Методологію Ваги голосу, що мотивує людей волонтерити, залучає у спільне ухвалення рішень та дає винагороду найпалкішим прихильникам
  • Продуманий таргетинг за талантами членів спільноти, що допомагає їм волонтерити в організації саме так, як їм цікаво
  • Швидку та просту систему фідбеку про квести-задачі, опитування та інші активності, що поглиблює довіру спільноти до вас
  • Інструменти для інтерактивного навчання прихильників
  • Просту та зрозумілу аналітику активності та уподобань членів спільноти.

Більше про платформу Qela на сайті компанії. З усіма питаннями звертайтесь за електронною адресою hello@qela.app. Прес-кіт для ЗМІ.