fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

ІСАР Єднання оголошує тендер на постачальника послуг з організації, проведення та комплексного супроводу Школи організаційного розвитку у 10 областях України.

Школа організаційного розвитку - це два дні інтенсивного навчання для організацій громадянського суспільства, громадських активістів та волонтерів. Ми бачимо основними блоками навчання наступні: організаційний розвиток та менеджмент для громадських організацій, фандрейзинг та робота з донорами, PR, комунікації та маркетинг, адвокація, моніторинг та оцінка. Проте ми очікуємо від нашого провайдера послуг не тільки на інноваційні ідеї щодо програми, форматів та тренерів, аби зробити наше навчання унікальним, а й на організацію та комплексний супровід 10 Шкіл організаційного розвитку. Логістичні послуги бере на себе ІСАР Єднання. 

Термін надання послуг: до 31 березня 2024 року (проведення 10 Шкіл організаційного розвитку)

Місце проведення: 10 областей - Київська, Чернігівська, Полтавська, Дніпропетровська, Вінницька, Черкаська, Рівеньска, Львівська, Тернопільська, Закарпатська області. 

Організація заходу включає:

  • Розробка унікальної програми та змістовне наповнення заходу;
  • Проведення відбору тренерів;
  • Проведення конкурсного  відбору учасників на кожну школу (до 30 осіб) та запрошення їх на навчання;
  • Проведення анкетування учасників до та після навчання, а також збір зворотного зв'язку після кожної Школи; 
  • Підготовка та друк роздаткових матеріалів, сертифікатів;
  • Подання заключного програмного та фінансового звітів про проведення кожної Школи, що включає копії підтверджуючих документів.

Вимоги до виконавців. До участі у тендері запрошуються організації та/або фізичні особи-підприємці, які:

  • Мають щонайменше 2 роки професійного досвіду в організації заходів;
  • Надання послуг «під ключ», організація заходів в комплексі;
  • Офіційно зареєстровані на території, що підконтрольна Уряду України на момент надання послуги;
  • Мають наявні відповідні КВЕДи.

Вимоги до тендерної пропозиції:

1) Тендерна пропозиція має надаватись у формі креативної та конкурсної пропозиції. Вартість послуг в конкурсній пропозиції вказується в гривнях.

2) Перелік документів, які Заявники повинні надати до тендерної пропозиції:

-  Належним чином підписана Конкурсна пропозиція у формі таблиці (дата, ПІБ та посада, назва компанії, адреса, телефон, e-mail, чинність заявки (мінімум 60 днів), підпис та печатка) (додаток №1);

- PDF Файл з креативною пропозицією щодо унікальної програми та змістовного наповнення заходу;

-  Опис досвіду надання аналогічних послуг (у довільній формі);

- Реєстраційні документи: витяг/виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; копія свідоцтва про сплату єдиного податку із зазначенням видів діяльності (у випадку, якщо приватний підприємець – платник єдиного податку).

Тендерна процедура: 

  • Учасники, що висловили бажання взяти участь у тендері, повинні надати свої комерційні пропозиції до 18:00, 25 жовтня 2023 року (дати закриття тендеру) на електронну адресу  office@ednannia.ua з поміткою у темі листа «Тендер_Школа організаційного розвитку»;
  • У рамках тендеру буде підтримано одну пропозицію, що відповідає технічному завданню і відповідатиме оптимальному співвідношенні ціна-якість;
  • Тендерні пропозиції, які не відповідають цим вимогам не будуть враховані ІСАР Єднання;
  • Результати тендеру будуть повідомлені організатором учаснику тендеру, який переміг, шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця.

Довідки за тел. (044) 2010160.