fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Ініціативний центр сприяння та розвитку громадського почину «Єднання» оголошує тендер на надання послуг з розробки та реалізації комунікаційної кампанії запуску оновленої платформи «Дім громадянського суспільства» (http://cd-platform.org/)

Постачальники послуг, які мають бажання взяти участь у тендері, повинні надати свої комерційні пропозиції з 10 вересня по 25 вересня 2023 р включно (дати закриття тендеру) на електронну адресу kotseruba@ednannia.ua (з поміткою у темі листа «тендер_комунікаційний супровід»)

Довідки за тел. (044) 2010160

Відповідальна особа за проведення закупівлі: Коцеруба Ольга.

Термін надання послуг: вересень 2023 - вересень 2024 роки.

Платформа розвитку громадянського суспільства «Дім громадянського суспільства» як механізм унікальна і не має аналогів у світі. Це платформа розвитку та підтримки організацій громадянського суспільства. Це екосистема, яка включає інструменти підтримки громадського сектору у вигляді гранту на організаційний розвиток, пошуку постачальників послуг, навчання та архів всіх досліджень, аналітичних матеріалів про українське громадянське суспільство, а також контент для натхнення і обміну досвідом. 

 Наша місія: 

  1. Ми посилюємо організаційні та інституційні спроможності організацій громадянського суспільства, щоб вони змінювали та покращували якість життя людей. Таким чином громадські організації та благодійні фонди надають послуги своїм цільовим групам, які затребувані і вкрай необхідні.
  2. Ми навчаємо і сприяємо САМОЗАРАДНОСТІ організацій громадянського суспільства, для того, щоб громадський сектор брав на себе відповідальність за власне існування, розвиток і результати своєї роботи. Таким чином громадянське суспільство  стає драйвером змін, а також надійним партнером для держави і громадян у формуванні політик, демократичних процесів.  
  3. Ми досліджуємо середовище діяльності громадянського суспільства і структуруємо ці знання в одному архіві. Таким чином ми формуємо базу знань для розробки нових програм та проєктів на посилення громадянського суспільства України.

Цифрова платформа складається з трьох компонентів: 

1.      Маркетплейс з оргрозвитку — віртуальна платформа зустрічі попиту та пропозиції у сфері організаційного розвитку громадського сектору. Тут можна пропонувати, шукати, замовляти, обирати тренінги, консультації, дослідження та інші види навчання або послуг, щоб посилити свою спроможність. Система грантів з організаційного розвитку, яка забезпечує безперервне фінансування ринку послуг у сфері організаційної спроможності ОГС. Будь-яка українська некомерційна організація може подати заявку до ІСАР Єднання, щоб отримати грант на власний організаційний або технічний розвиток. За допомогою грантів можна “придбати” необхідні послуги: тренінг, семінар, короткострокові/довгострокові консультації, експертну оцінку тощо.

  1.  Студія - інформаційно-розважальний блог про громадський сектор. 
  2. Аналітична бібліотека -  платформа, на якій можна скачати та завантажити аналітичні матеріали різних форматів про українське громадянське суспільство. 

Технічні характеристики та обсяг:

-             Створення комунікаційної стратегії запуску оновленої платформи платформи «Дім громадянського суспільства»;

Включає розробку креативної ідеї запуску оновленого продукту, розробку стратегії просування онлайн платформи, розробку комунікаційного плану, виокремлення  tone of voice з аудиторією.

-             Створення контент-плану і ведення існуючих соціальної сторінки Instagram на період активного запуску платформи (3 місяці) та в подальшому на щомісячній основі;

Включає розробку актуальних тем для постів; написання постів; розробку віжуалів для постів;  внесення корегувань в контент при необхідності; вичитка контенту літредактором; публікацію постів; відповідь на коментарі та особисті повідомлення від користувачів; модерацію сторінки.

-             Створення контент-плану і ведення соціальної сторінки Facebook на період активного запуску платформи (3 місяці) та в подальшому на щомісячній основі;

Включає розробку актуальних тем для постів; написання постів; розробку віжуалів для постів;  внесення корегувань в контент при необхідності; вичитку контенту літредактором; публікацію постів; відповідь на коментарі та особисті повідомлення від користувачів; модерацію сторінки.

-             Розробка медіа-плану для просування в соцмережах оновленої платформи «Дім громадянського суспільства»;

-             Налаштування таргетованої реклами Instagram та Facebook на період активного запуску платформи (3 місяці) та в подальшому на щомісячній основі;

аналіз Youtube каналу та розробка медіаплану для промоції каналу.

-             Промоція Youtube каналу на період активного запуску платформи (3 місяці) та в подальшому на щомісячній основі; Включає розробку стратегії просування Youtube каналу та виготовлення відео контенту для промоції платформи «Дім громадянського суспільства»;

-             PR-супровід проєкту (щомісячно): написання унікальних матеріалів в національних та локальних ЗМІ про оновлення роботи платформи, її цілі та завдання, партнерські матеріали, відеоінтерв'ю, спецпроєкти з медіа.

Вимоги, до учасників тендера:

Досвід з розробки та реалізації комунікаційних кампанії в громадському секторі.

Розуміння діяльності громадського сектору.

Специфікації комерційних пропозицій учасників повинні бути еквівалентними

вищенаведеним специфікаціям. Вартість послуг в комерційних пропозиціях вказується в гривнях, з урахування типу послуг що включає щомісячну абонент плату або як за одну послугу. 

Ключовими критеріями відбору постачальника послуг є:

•                 вартість надання послуг

•                 успішний досвід реалізації комунікаційних кампаній 

•                 спроможність команди вести комплексний комунікаційний супровід проєкту.

Заявка на участь у тендері повинна містити:

  • Комерційна пропозиція;
  • Скановану копію Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;
  • Стислий опис попереднього досвіду.