fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Наші закупівлі

Громадська організація ІСАР “Єднання” оголошує тендер на створення інтерактивного онлайн посібника з застосування Формувального оцінювання для розвитку громадянських компетентностей створеного на основі досвіду реалізації Програми підтримки освітніх реформ в Україні "Демократична школа". Посібник буде створюватися у форматі текстового масового відкритого онлайн курсу, пристосованого для публікації на одній з загальнодоступних платформ для дистанційного навчання.

Програма підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа» реалізовується Європейським Центром імені Вергеланда (Норвегія) у партнерстві з Міністерством освіти і науки України, у співпраці з Центром освітніх ініціатив (Львів) та ІСАР “Єднання” (Київ) за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії.

Мета 

Освітня реформа в Україні передбачає запровадження компетентнісного підходу в навчанні, демократизацію шкільного середовища. Ці зміни передбачають зміну у підходах до оцінювання навчальних результатів. Зважаючи на велику чисельність потенційної цільової аудиторії Програма підтримки освітніх реформ в Україні "Демократична школа" має завдання забезпечити доступ до навчальних матеріалів до якомога більшого числа зацікавлених сторін, які формують громадянські компетентності здобувачів освіти.

Роботи:

  • Надати методичну підтримку для розробки концепції та структури онлайн посібника в форматі текстового відкритого онлайн курсу (text based MOOC)
  • Здійснити технічну реалізацію онлайн посібника
  • Забезпечити хостинг посібника та безперебійний доступ до нього користувачам.
  • Передати авторське право на онлайн посібника на всі його елементи Європейському Центру імені Вергеланда
  • Здійснювати промоцію онлайн посібника серед цільових аудиторій
  • Надавати технічну і методологічну підтримку за необхідності змін в онлайн посібник

Оголошення містить 2 лоти

Специфікацію і обсяг робіт дивіться в доданому файлі

Лот 1.

Включає методичну підтримку розробки концепції та структури онлайн підручника, технічну реалізацію та оформлення підручника для публікації на платформах для дистанційного навчання (learning management systems), студійну зйомку та монтаж 6 відео-лекцій, забезпечення публікації посібника та надання хостингу, промоцію серед цільових аудиторій, надання технічної підтримки користувачам.

Лот 2.

Включає зйомку відео на виїзді в трьох-чотирьох школах (Київська, Полтавська, Кіровоградська та Запорізька обл.) за участі дітей та вчителів для демонстрації технік формувального оцінювання (як мінімум 20 технік).

Монтаж як мінімум 20 відео роликів,  хронометраж 3-5 хв.

Вимоги до виконавців:

Для виконання робіт в рамках Лоту 1

Мати досвід створення інтерактивних онлайн ресурсів для навчання.

Для виконання робіт в рамках Лоту 2

Мати досвід проведення нестудійної зйомки і монтажу відеоматеріалу.

Зацікавлені виконавці можуть подавати заявки як на окремі так і на  обидва лоти.

Цінова пропозиція має бути надана в національній валюті  не пізніше 23:59 14 квітня 2020 на адресу donets@ednannia.ua з темою повідомлення "онлайн посібник" .