fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Запрошуємо взяти участь у Школі фінансової сталості, яка відбудеться 22-24 квітня у м. Вінниця. Школа буде орієнтованою на керівників та керівниць, відповідальних за операційну діяльність ОГС. Школа складатиметься з лекцій та воркшопів, присвячених різним сферам досягнення фінансової сталості неприбуткових організацій як-то: приватно-державне партнерство, бюджетна грамотність (залучення коштів бюджетів різних рівнів) та залучення коштів громади та бізнесу.

ІСАР Єднання компенсуватиме витрати, пов'язані з участю в роботі Школи (дорога, харчування та проживання).

Задля участі у школі до 15 квітня 2019 року заповніть цю реєстраційну форму. Ми повідомимо вам, якщо ви пройдете відбір на участь у школі, надіславши листа на пошту, яку ви вкажете у цій реєстраційній формі. Будь ласка, не плануйте участі, не отримавши такого підтвердження від ІСАР Єднання.

***

Школа фінансової сталості проводиться у межах проекту "Платформа розвитку громадянського суспільства", який реалізовується  ІСАР Єднання у партнерстві з Адміністрацією Президента України завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.