fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Громадська організація «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» оголошує тендер на пошук аудиторської компанії для проведення аудиту фінансової звітності проекту міжнародної технічної допомоги «Демократична школа: Підтримка освітніх реформ в Україні», як це передбачено Угодою між ІСАР «Єднання» та Європейським центром Вергеланда (EWC, Норвегія).

Аудит має бути проведений незалежним і кваліфікованим аудитором (Certified Public Accountant/Authorised Public Accountant), який має досвід проведення аудиту в громадських організаціях, у відповідності до міжнародних стандартів аудиту (ISA) 800 (Special considerations audits of financial statements prepared in accordance with special purpose frameworks) або ISA 805 (Special considerations audits of single financial statements and specific elements, accounts or items of financial statement). Аудит має розпочатися не пізніше 01 березня  2019 року. Aудитор має надати організації Листи про результати аудиту не пізніше 20 березня 2019 року.

Завдання та обсяг аудиту. Звітність аудитора (клікніть тут, щоб завантажити).

Умови участі у тендері

Компанія, яка подається на тендер повинна до 12:00 18 лютого 2019 року надіслати на електронну скриньку office@ednannia.ua такий перелік документів:

  1. Свідоцтво/виписку про реєстрацію аудиторської компанії.
  2. Сертифікат на право займатись аудиторською діяльністю.
  3. Документи, які підтверджують, що організація може проводити перевірку у відповідності до міжнародних стандартів аудиту ISA 800 (Special considerations audits of financial statements prepared in accordance with special purpose frameworks) або ISA 805 (Special considerations audits of single financial statements and specific elements, accounts or items of financial statement).
  4. Документи, які підтверджуються досвід роботи компанії з неприбутковими організаціями.
  5. Комерційну пропозицію та контакти відповідальної особи яка уповноважена відповідаті на запитання щодо тендерної пропозиції.

Контактна особа: Гращенкова Олена, тел.: (067) 126-43-34 , hrashchenkova@ednannia.ua