fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

20 представників Молодіжних банків ініціатив зібралися у Києві, щоб навчитися краще залучати молодь та перейняти міжнародний досвід у цій сфері. Для них протягом п'яти днів триватиме навчальний семінар, організований ІСАР Єднання.

З цієї нагоди до України завітав Вернон Рінгланд, представник "YouthBank International". Натхненник ідеї Молодіжних банків з Великобританії розповість усе про принципи і правила роботи Молодіжного банку в громаді. Як заохочувати молодь та мотивувати до дій, чим відрізняється Молодіжний банк від інших форм роботи з молоддю і в чому секрет їхнього успіху в Європі - головні питання, які розглядатимуться  на семінарі.

"Ми дуже сподіваємося, що цей семінар дасть новий поштовх рухові Молодіжних банків ініціатив в Україні. Це є надзвичайно популярна форма залучення молоді в Європі, яка дозволяє ефективно доєднувати молодь громади до вирішення загальних проблем шляхом включення в процес розподілу ресурсів. Дякуємо Вернону, що погодився працювати з нами протягом цих п'яти днів і сподіваємося отримати від нього дуже практичні навички для роботи в українських громадах" - прокоментувала початок семінару Анна Носак, координаторка національної мережі Молодіжних банків ініціатив в Україні.

Більше інформації про рух Молодіжних банків - на нашому сайті.