fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

 pr advocacy
Запрошуємо стати слухачами Шкіл адвокації та політичного діалогу!
Серію тренінгових шкіл планується провести з березня по червень 2017 року в Київській області.
Школи проводитимуться у межах проекту "Платформа розвитку громадянського суспільства», який реалізовується ІСАР Єднання за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Спроможності адвокації та політичного діалогу неурядових організацій залежать від рівня активності громадян, який не є достатньо високим на місцевому рівні. Реальний вплив на прийняття рішень також вимагає розвинених навичок діалогу та співпраці з органами влади. Задля підвищення адвокасі-спроможностей та розвитку навичок політичного діалогу ми плануємо провести ці тренінгові школи.

Шляхом конкурсного відбору планується запросити до участі 15 молодих лідерів організацій громадянського суспільства, які зможуть суттєво підвищити рівень своїх адвокаційних кампаній та опанувати навички політичного діалогу. Методика і програми шкіл були розроблені у межах проекту ЄС «Громадянське суспільство – діалог заради прогресу», який впроваджувався Консорціумом, до складу якого входив ІСАР Єднання.

Задля участі в школі, будь ласка, заповніть цю анкету до 30 січня 2017 року.

Просимо також надіслати рекомендаційний лист від керівництва вашої організації, яким гарантується ваша безперешкодна участь у, щонайменше, трьох триденних школах. Cканкопії листів чекаємо на електронну скриньку platform@ednannia.ua також до 30 січня включно.

Результати конкурсного відбору будуть оголошені на початку лютого 2017 року.
Успіхів!