fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

"Майкрософт Україна" оголошує набір на 3-й тренінговий день «ІТ-школи для НУО», який відбудеться  29 вересня 2014 року в м.Києві, у приміщенні офісу компанії. ІСАР "Єднання" є організаційним партнером "ІТ-школи для НУО".

 Як проходили перший та другий семінари "ІТ-школи для НУО" можна переглянути на нашому сайті: тут, тут, тут і тут.

Третій семінар відбудеться із максимальним урахуванням побажань учасників попередніх семінарів: заняття будуть максимально практичними, доступними, із використанням найпопулярнішого програмного забезпечення компанії Майкрософт. Це - хмарні сервіи O365: Word2013, Excel 2013, Outlook 2013, Power Point 2013, а також основи  мови програмування для дітей,  для посилення організаційного розвитку НУО. Навчання провадитимуть співробітники Microsoft Україна та компаній партнерів, експерти з використання продуктів та сервісів Microsoft.

Реєстрація триває  до 26 вересня  2014 року. РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ’ЯЗКОВА! Відібрано буде не більше 100 учасників.

До участі в «ІТ школі для НУО» запрошуються: • керівники і менеджери неурядових організацій, що вже отримали програмне забезпечення «Microsoft Software Donation» і прагнуть підвищити свої професійні навички з використанням технологій та продуктів Microsoft; • керівники і менеджери організацій та проектів, спрямованих на організаційний розвиток; • керівники, менеджери та волонтери організацій, що працюють з молоддю. Більше деталей - на сторінці сайту компанії "Майкрософт Україна"