fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45
У березні 2014 року відбувся перший семінар «ІТ-школи для НУО». Відеозаписи сесій можна переглянути на нашому сайті: Dynamics CRM, Office 365, Windows 8. Другий семінар з навчального циклу «ІТ-школи» відбудеться 24 червня 2014 року. У ході семінару пройдуть презентації Windows8 (Прощавай, XР!) та Оffice 365 (Переходимо в «хмари»), а також практичні заняття з ефективного використання Оffice 365, корпоративної мережі Yammer, особливостей роботи універсального комунікатора Microsoft Lync та Microsoft Dynamic CRM технологій Microsoft для посилення організаційного розвитку НУО. ІСАР «Єднання» є організаційним партнером компанії «Майкрософт Україна», яка реалізовує проект «ІТ-школа для НУО» задля покращення технічної спроможності громадських організацій та ефективного використання продуктів та сервісів Microsoft у їхній щоденній діяльності. Другий семінар провадитимуть співробітники «Майксрософт Україна» та компаній-партнерів, експерти з використання продуктів та сервісів Microsoft. До участі в «ІТ-школі для НУО» запрошуються:
  • керівники і менеджери неурядових організацій, що вже отримали програмне забезпечення «Microsoft Software Donation» і прагнуть підвищити свої професійні навички з використанням технологій та продуктів Microsoft;
  • керівники і менеджери організацій та проектів, спрямованих на організаційний розвиток;
  • керівники, менеджери та волонтери організацій, що працюють з молоддю.
ВАЖЛИВО! Під час семінару учасникам вкрай бажано мати при собі планшет чи ноутбук для виконання практичних завдань. На ньому має бути встановлена операційна система Windows 7 чи Windows 8, а також остання версія одного з браузерів – Google Chrom, Mozilla Firefox чи Internet Explorer. Участь у семінарі є безкоштовною, в рамках заходу передбачені перерви на каву та обід. Транспортні витрати не покриваються. Набір учасників триває до 18 червня 2014 року включно. Зареєструватися до участі в другому семінарі «ІТ-школи» можна на сторінці компанії «Майкрософт Україна». Зверніть, будь ласка, увагу: реєстрація не є автоматичною! Кількість учасників обмежена, тож для підтвердження реєстрації, будь ласка, дочекайтеся листа на електронну поштову скриньку.   -------------------------------------------------------------------------------- Навчання у «ІТ-школі для НУО» спрямоване, в першу чергу, на керівників та менеджерів тих організацій громадянського суспільства, які отримали програмне забезпечення в рамках програми «Microsoft Software Donation». Курс навчання побудований таким чином, щоб структурувати знання, комплексно охопити усі сфери застосування програмного забезпечення та покращити організаційну спроможність учасників. Серед тематик семінарів «ІТ-школи» - управління персоналом; організація роботи в команді; ефективне написання та презентація проектів; робота з клієнтами, донорами і партнерами тощо. Протягом 2014 року відбудеться 4-5 тренінгів різної спрямованості, кожен з яких буде присвячений вивченню окремих продуктів та сервісів Microsoft та їх ефективному застосуванню в різних сферах діяльності НУО.