fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Шановні друзі, дорогі колеги, запрошуємо вас до участі у безкоштовному вебінарі, який відбудеться 04 квітня 2014 року о 13:00 та буде присвячений темі «Валютні розрахунки в роботі громадських організацій та благодійних фондів: практичні поради».

Вебінар проводитиметься ІСАР «Єднання» спільно з ГО «Палата податкових консультантів».

Під час вебінару будуть розглянуті наступні питання:

  • Залучення грантових коштів та безповоротної фінансової допомоги від іноземних організацій: базові вимоги до первинної документації.
  • Розрахунки в іноземній валюті із іноземними експертами: строки, придбання/продаж, курсові різниці, облік, податок на доходи фізичних осіб.
  • Гранти для українських експертів із-за кордону: податкові наслідки та вимоги щодо документознавства.
  • Найчастіші помилки в процесі оформлення розрахунків із іноземними донорами, експертами.

Запрошені екперти - Ганна Горіна, директор із питань освіти ГО «Палата податкових консультантів України», партнер Аудиторської фірми «Синтез» у формі ТОВ та Лариса Антощук, директор Палати податкових консультантів,  нададуть учасникам вебінару необхідні зразки документів та витяги із законодавства щодо вказаних питань.

Технічні деталі. Для того, щоб долучитися до вебінару, перейдіть, будь ласка, за посиланням: http://www.microsoft.com/uk-ua/download/confirmation.aspx?id=15755 (скопіюйте та вставте у адресний рядок вашого інтернет-браузера) та встановіть модуль, який автоматично буде запропоновано встановити. Перевірте, будь ласка, чи відключено проксі-сервер на вашому комп’ютері, якщо його не відключити, можливі проблеми зі звуком у ході вебінару.

Після встановлення модуля Microsoft Lync Web App, перейдіть за посиланням, яке з'явиться тут, на цій сторінці 04 квітня о 12:30 та приєднайтеся до зібрання, використовуючи опцію “Приєднатися до зібрання за допомогою Microsoft Lync Web App”. Будь ласка, переконайтеся, що антивірус не блокує модуль для найкращої якості звуку та зображення.

Телефон для запитань 044 201 01 60